Вижте как изглежда днес Гергана  Помните ли я - русокосата

...
Вижте как изглежда днес Гергана  Помните ли я - русокосата
Коментари Харесай

Русото Барби на фолка се превърна в Бабата на чалгата

Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден Гергана 

Помните ли я - русокосата хала на чалгата, която преди десетилетия нарекоха Барбито на фолка?! Да, приказваме за певицата Гергана - братовчедка на Стойко Сакалиев, която от дълго време, от дълго време се отдръпна от сектора и до през днешния ден не бяхме чували за нея.

Гергана се опита да подсети за себе си с ново парче преди няколко години, само че резултатът бе противоположен, тъй като я упрекнаха в платиатство от палестинска революционна ария. След това тя очевидно осъзна, че няма смисъл да продължава и пое по напълно различен път...

Нейни почитатели обаче разясниха преди дни какъв брой се е трансформирала любимката им, откакто попаднали на нейни пресни снимки. Лицето на Герито било очевидно състарено, някак сивкаво на загар и с много бръчки към очите, плюс поотпусната кожа.

" Барбито на чалгата май се трансформира в Бабата на чалгата, само че времето не прости. Е, при нея дори се е забързало, тъй като тя е на 38, а наподобява повече на 48-годишна. Дали е от прекомерно интензивния нощен живот преди време, когато браншът им беше на върха си, или от друго, само че доста 50-годишни дами наподобяват по-свежи. Вижте една Дженифър Анистън или Джей Ло да вземем за пример. Че даже и Венета Райкова ", разясняват в мрежата. Гергана още няма деца и не се е омъжвала, ще забележим отсега нататък.

Източник: Лупа.бг

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР